Fitbit One

Letter grootte

Wordt Fitter. Slaap Beter. All in the One™
Fitbit One™, de draadloze activiteiten en slaap tracker
Als je Fitness onderdeel van je dagelijks leven wil maken is de One™ voor jou. Om te beginnen rust hij nooit. Gedurende de dag houdt het je stappen bij, je afgelegde afstand, verbrande caloriën en beklommen trappen. Gedurende de nacht meet het je slaapritme, helpt hij jou je slaap cycli beter te doorgronden en hij wekt je in de ochtend. The One™ motiveert je om je doelen te bereiken door fitness leuker te maken en naadloos in je dagelijkse leven te integreren, sociaal, 24 uur per dag.

Veel kracht in een klein apparaatje
Monitor je dag met de One™. Deze tracker heeft als doel jou de kracht te geven en je aan te moedigen, door real-time terugkoppeling die je helpt om actiever te zijn. Waarom zou je niet die trap nemen in plaats van de lift? Of misschien toch maar de korte wandeling na de lunch? Die exta stappen tikken aardig aan gedurende je dag.

Aangestuurd door Fitbit's leading-edge versnellingsmeter en hoogtemeter, slaat de One™ uiterst accuraat al uw dagelijkse activiteiten op. Zaken waar de oude stappentellers absoluut niet meer met deze tijd mee kunnen. De One™ baseert de berekeningen van verbrande calorieën op je persoonlijke profiel - jouw persoonlijke statistieken weerspiegelend en niet die van een gemiddelde mens.

Helpt je om je zZzlaap te vinden
De One™ slaapt nooit, zelfs niet wanneer jij dat doet. Plaats hem in je polsband gedurende de nacht en hij meet je gehele slaapcyclus. Zodra de data synchroniseert, laten grafieken op je persoonlijke dashboard zien hoe lang je hebt geslapen en het aantal keer dat je wakker bent geworden. Hiermee verkrijg je een slaap kwaliteitsscore. Na verloop van tijd kun je wat je hiervan leert gebruiken om beter te gaan slapen. De One™ kan je tevens met een stil alarm wekken door zachtjes te trillen op het juiste tijdstip. Dit zonder meteen je partner te wekken.

Altijd bij je, Dag en Nacht
Voor het eerst op de markt in de kleuren Burgundy en Zwart, laat de One™ zich discreet en comfortabel meenemen. Je kunt hem eenvoudig dragen in je broekzak, aan je riem of zelfs aan je BH, de silcicoon rubberen clip houdt hem stevig op zijn plaats. Gebruik de armband gedurende de nacht.

De oplaadbare batterij gaat wel vijf tot zeven dagen mee voordat je hem weer een lading moet gevne. De One™ is ook nog eens regen-, spatwater- en zweetbestendig, zodat je altijd zonder zorgen op pad kunt.

Altijd Synchroon
De Fitbit One™ synchroniseert automatisch al je gegevens naar PC's, Macs, verschillende Smartphones en Tablets. Het enige wat je moet doen is een gratis account op de website van www.fitbit.com registreren en je Fitbit product hierbij aanmelden. Daarna ben je klaar om aan de slag te gaan! Je statistieken worden nu automatisch gesynchroniseerd, zodat je real-time zicht hebt op hoe jij je door de dag heen beweegt.

De volgende Smartphones worden ondersteund:

◦iPhone 4S, 5
◦iPad, 3rd generation
◦iPod touch, 5th generation
◦Samsung Galaxy S III
◦Samsung Galaxy Note II 

Badges Badges Badges
Fitbit zorgt ervoor dat je continu aanmoediging erkenning ontvangt voor dat wat je op een natuurlijke manier bereikt. Voor de dagelijkse, wekelijkse en all-time behaalde doelen ontvang je badges die je op een vrolijke manier stimuleren om net die ene stap extra te zetten.

Deel en strijd met je vrienden
Wie kunnen je beter motiveren dan je vrienden. Fitbit stelt je in staat om verschillende groepen te creeeren en met vrienden delen van je persoonlijke data te delen. Je kunt nu zien wie van jullie de meeste stappen heeft gelopen in de afgelopen periode. Je kunt zelfs een berichtje krijgen als een van je vrienden actiever is geweest dan jij op deze dag (kun je er mooi voor zorgen dat zij ook zo'n berichtje krijgen). Je bepaalt uiteraard zelf welke data je wel en welke je niet wilt delen met je omgeving.

Log activiteiten, maaltijden en nog meer
Log zelf je maatlijden, water inname, workouts in de sportschool, gewicht en meer via de online tools van Fitbit. Als je onderweg bent, gebruik je gewoon de mobiele App daarvoor. De enorme database bevat de meeste voedingskeuzes en activiteiten, zodat het invoeren uiterst snel en eenvoudig is. Je kunt een food plan maken om slimmer te eten. Je kunt een onbeperkt aantal activiteiten invoeren van het wandelen met de hond, tot het trekken van baantjes in het zwembad. Voordat je het weet heb je een compleet beeld van jouw persoonlijke voortgang.

 

Samen met andere Apps
Om nog verder te gaan met het meten van je gezondheid, biedt Fitbit je de mogelijkheid om de data te delen met andere populaire fitness Apps. Sommige laten je ook hun data importeren in je Fitbit dashboard (SparkPeople, Lose It!, MyFitnessPal en MapMyFITNESS). Nu kun je in beide apps je gezondheid in de gaten houden. In de App Gallery van Fitbit kun je hier meer over vinden. www.fitbit.com/apps

( 5 Votes )